Publicerad

Vi är en Musikskola i Täby Kommun

Är du mellan 7 – 19 år och vill lära dig att spela ett instrument?

Då har du kommit helt rätt!

Vi på KulturCentrum Ungdom i Täby har en lång erfarenhet av att undervisa barn & ungdomar i en trygg miljö. 

Så tveka inte, besök oss i första hand på kulturcentrumungdom.se för mer information, där kan du Utforska i lugn o ro vilket instrument & skola som passar dig bäst. För dig som elev hos oss krävs inga förkunskaper, vi individanpassar alltid undervisningen utifrån dina önskemål. 

Boka din plats enkelt från vår hemsida kulturcentrumungdom.se 

  • Piano
  • El gitarr
  • Akustisk gitarr 
  • Sång
  • Musikproduktion Digital närvaro 
  • Trummor 
  • El bas 

Du kan boka din plats hos oss när som helst under terminen!

När du har bokat din plats & instrument så blir du uppringd av oss och nu kan vi börja skapa musik tillsammans. 

Undervisningen sker i första hand enskilt med respektive lärare, men det går även att få lektioner ihop med din kompis om så önskas. Om ni är 2-3 stycken under samma lektion så blir lektionen längre, 14 tillfällen per termin. 

För dig som bokar en kurs hos oss så erbjuder vi även en tilläggstjänst till ett väldigt förmånligt pris. Ensemble, att spela tillsammans med andra. Det är något som vi starkt rekommenderar. Det är 10 tillfällen per termin. 

Nu i höst tar vi även musikstudion till undervisningsrummet. En av KulturCentrum Ungdoms stora satsning är vår nya kurs Musikproduktion Digital Närvaro. 

Vi lär oss med hjälp av ett musikprogram och en dator att skapa och färdigställa musik under ledning av låtskrivare & producenter. 

  • Detta är kursen för dig som vill göra musik & digitalt innehåll i datorn, vi använder oss av moderna Musikprogram, i första hand Logic X samt FL studio. 
  • Vi ger även undervisning på en Ipad med tillhörande musikprogram Garageband. Undervisningen anpassas efter elevens förkunskaper och mål.

KulturCentrum Ungdom är en modern Musikskola som erbjuder undervisning i flera instrument  av våra kompetenta musiker och Instrumentallärare, etablerande artister & producenter med mångårig erfarenhet av musikbranchen som delar med sig av sin kunskap i flera olika Kurser & instrument på grundskolorna i Täby kommun. 

Följ med oss in i framtiden – KulturCentrum Ungdom – Ditt val din framtid

E-mail: info@kulturcentrumungdom.se

Telefon: 070-236 75 34

Ditt val din framtid. Boka din kurs nu!
Digital Närvaro