Therese Grankvist – Drömhus

Jag växte upp i Nässjö en stad i Småland i en helt vanlig familj kan man säga. Jag utvecklade mitt musik intresse tidigt och för pop kultur generellt.. Nässjö är en rockstad där Bla några av medlemmarna Backyard babies och Hellacopters också är födda.

Jag var helt ointresserad av rock och hade bara öron för pop.

Jag flyttade till Stockholm som 13 åring efter att ha antagits till en musikskola i Botkyrka.

Att få träffa andra som också hade musiken och sången som sin största passion betyder massor för mig och jag kände mig ”hemma” o min nya klass från dag 1.

Min dröm att en dag bli en pop stjärna var så stark även om jag inte hade en aning om hur den skulle uppfyllas.

Jag trodde på min talang tillräckligt för att en dag våga lyfta luren och sjunga in på Sony’s (skivbolag) telefonsvarare. Dom ringde tillbaka och det ena ledde till det andra och nåt år senare hade jag ett skivkontrakt och året efter det min första list etta!

Drömmen blev sann och lyckan var gjord LOL

Till alla unga som vill samma sak kan jag bara säga att fortsätt följa din passion och sträva efter att göra det du vill.

Sök till Kulturcentrum Ungdom!

Therese

StoneBridge ft Therese- Put ’Em High